Ľudia, server beží len pár dní ale to čo sa tu deje je žalostné. 47 hráčov je registrovaných a z toho hrajú aktívne 6-7 ľudia! Zamyslite sa trošku a pochopte, koľko dalo roboty vyrobiť fungujúci server (áno, má chyby ale každý server ktorý začínal ich mal) + k tomu máte urobenú peknú stránku. Pokiaľ sa vám nepáči tak je tu kopa možností ako ju premeniť. Čo tak skúsiť napísať PM, alebo hlasovanie, nový topic...
Túto hru sme robili pre vás, aby ste sa zabavili. Je to zadarmo tak neviem v čom je problém. Client sa dá vpohode stiahnúť, patche su tiež volne dostupné. Je pravda že nemôžeme porovnávať SwinncityMU s inými serverami ale pochopte, že tam hrá cca 100, 200 a dokonca až 300 ľudí! Tomu sa už povie hráčska komunita.
Síce to nerád hovorím ale je to pravda, server sa pravdepodobne bude vypínať. Ako som už povedal vyššie, kvôli 6-7 ľuďom sa to neoplatí. Pred spustením servera sme počítali s aspoň 15 ľuďmi online, čo nie je také veľké číslo (pri 43 uživateľoch).
Posledná a jediná možnosť na záchranu servera je, stiahnúť si už konečne toho klienta a začať hrať. Aj keď si myslím že túto správu moc ľudí neprečitá pretože na forum tiež nechodíte, a pokiaľ sa tu ukážete tak asi len na cca 5 minút aby ste si pozreli čo je nové.
Chápem, že niektorí nemali čas na hru (všetcia máme neaké iné povinnosti, či menšie alebo väčšie) tak preto žiadam vás, hráčov aby ste po prečítaní tohto príspevku napísali či máte aspoň záujem o hru alebo ste sa registrovali len tak, "z haluze". Neignorujte to, záleží na vás či bude server pokračovať verejne, alebo len pre pár ľudí súkromne (čo boli ochotný hrať).
Platíte snáď niečo za registráciu? Za stiahnutie clienta? Za patche? Nie, je to zadarmo...
1.Hráte na tomto servery dobrovoľne a zadarmo tak ako my sa o chod servera tiež staráme dobrovoľne a zadarmo.
Kto túto vetu nepozná, tak len poradím že sa jedná o 1 pravidlo.
Ešte som chcel poďakovať ľudom ktorí skutočne hrali a bavilo ich to. Taktiež som nešťastný že sa to takto končí, naozaj sme sa na to tešili, ale skutek utek...
Takže vám, pravým hráčom ďakujeme (snáď viete ktorí ste to)
Moderátor
Anupev